Hengelsportartikelen > Hengelsets/Voordeelsets > Zeebaarshengel + Molen > Zeebaarshengelset Shakespeare Salt Bass + Penn Sargus 6000

Zeebaarshengelset Shakespeare Salt Bass + Penn Sargus 6000

€ 133,90 

Productomschrijving

Speciaal door ons samen gestelde zeebaars set, bestaande uit een shakespeare salt zeebaarshengel en een penn sargus molen, een ideale set voor het vissen met de dobber op zeebaars, maar er kan natuurlijk ook met kunstaas mee gevist worden.

Specificaties shakespeare salt 3.50m bass zeebaarshengel:

De saltbass hengel is gebaseerd op een slanke carbonblank en is geschikt voor de meeste locaties en omstandigheden in Nederland. De geleidenogen zijn zo aangebracht dat er plaats is voor een molen met vaste spoel of een reel. Door de combinatie van het stijve achterdeel en de middensnelle topactie zal deze hengel goed liggen bij alle enthousiaste baarsvissers.

  • Lengte 3.50 meter
  • Casting weight 2-4 oz.

Specificaties penn sargus 6000 molen:

Deze lichtgewicht molen is voorzien van een corrosie bestendige aluminium body en rotor, dat maakt deze molen extreem sterk maar toch licht in gewicht. De molen is voorzien van 6 rvs kogellagers. De slipknop bovenop is geseald zodat water en zand geen invloed hebben op de kwaliteit van de slip. De slip is uiteraard zeer fijn af te stellen. Ideale molen voor de zeebaars.

Voorraad

Dit product is niet op voorraad

Verwachte levertijd

niet leverbaar