Hengelsportartikelen > Karper > Karperaas Diversen > Crushies (Crushed Boilies) Martin SB Tutti Frutti

Crushies (Crushed Boilies) Martin SB Tutti Frutti

€ 11,95 

Productomschrijving

Een pot van 700 gram crushies inclusief booster en 4 boilies in de zelfde smaak.

Crushed boilies, variërend van 3 tot 18 mm, die goed inzetbaar zijn bij instant visserij, penvissen, zig riggen en langdurige voercampagnes. Deze Crushies zijn gemaakt volgens hetzelfde recept als de Martin SB boilies en zijn klaar voor gebruik. Wil je de Crushies extra attractiviteit meegeven? Gebruik dan de bijgeleverde booster, deze zorgt voor een horizontale en verticale attractieve wolk in het water. Crushies behouden minimaal 24 uur hun vorm. De booster is PVA vriendelijk.

Crushies hoe te gebruiken

Gebruik Crushies rechtstreeks op je haak of hair:
Monteer een Crushie op je hair of direct op je haak (laat in dit geval de haakpunt vrij!)  en vis deze op een voerplekje van Crushies.

Gebruik Crushies in combinatie met één van de bijgeleverde boilies:
Monteer een boilie op je hair, snijd deze, indien gewenst, een beetje bij en vis deze op een voerplekje van Crushies.

Gebruik Crushies bij het penvissen:
Maak één of meerdere voerplekjes met Crushies, monteer een Crushie op je hair of direct op de haak (laat hierbij de haakpunt vrij!) en vis deze op de voerplek(jes).

Gebruik Crushies bij zig riggen:
Voer regelmatig kleine hoeveelheden Crushies met bijv. een baitdropper rond je zig rig. Voeg voor extra attractiviteit de bijgeleverde booster toe zodat de naar de bodem dalende Crushies  in het water een verticale en horizontale wolk zullen verspreiden die de vis nog sneller naar je aas zal trekken. Eventueel te gebruiken in combinatie met mini-pellets en grondvoer. Gebruik als haakaas een pop up of ander, drijvend aas aan je hair. Je kan dit aas ook nog extra attractie geven door het in de booster te flavouren.

De booster kan in combinatie met alle bovenstaande toepassingen gebruikt worden:
Meng de bijgeleverde booster door de Crushies en laat deze even intrekken. De Crushies zullen nu in het water een verticale en horizontale wolk verspreiden die de vis nog sneller naar je aas zal trekken. De booster is PVA vriendelijk.Crushies kunnen het hele jaar door worden ingezet. Doordat de Crushies van klein tot groot variëren zijn ze dus ook bijzonder geschikt voor het wintervissen, het wordt immers mogelijk om met weinig voer (gewicht) toch veel voerdeeltjes op de bodem te deponeren.

Daarnaast zal de veelheid aan maten en vormen conditionering beperken en op zwaar beviste wateren zelfs kunnen doorbreken.

Voorraad

Dit product is op voorraad

Verwachte levertijd

1 tot 2 werkdagen