Hulp > Betaalmethoden

Betaalmethoden

De betalingen in onze webshop worden verzorgd Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Mollie staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Hieronder vindt u een korte uitleg over alle betaalmethoden die wij aanbieden.PAYPAL
Bij ons kan u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Als u nieuw bent bij PayPal kan u PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.BANCONTACT / MISTERCASH
Via Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken; AXA bank, CBC, Dexia, Fortis, FINTRO, ING, KBC en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig bij ons betalen!

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk u online aankoop bij ons afrekenen. U kunt de bestelling meteen online betalen vanuit Belgie, wat de verzending zal versnellen. Dit is de snelste betaaloptie omdat wij binnen enkele minuten de bevestiging van de betaling ontvangen.CREDITCARD
Makkelijk en veilig
Voorwaarden zoals bijv. garantie na aankoop zijn afhankelijk het land en maatschappij waar u uw creditcard afneemt , zie hiervoor de voorwaarden van uw creditcard.
SOFORT BANKING
U kunt bij ons betalen via SOFORT Banking. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. U kunt in de omgeving van SOFORT uw persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.
Uw bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland.

VOORUITBETALEN
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL56RABO0346987059 t.n.v.: W van der Niet te Noordwijkerhout.
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan W van der Niet
IBAN: NL56RABO0346987059
BIC/SWIFT: RABONL2U


BEZORGEN PAKKETTEN
Wij versturen onze bestellingen in de meeste gevallen met DHL.