Hulp > Betalen en verzenden
Prijzen
Alle prijzen in onze webshop zijn incl. BTW en exclusief verzendkosten.

Verzenden
Wij streven ernaar om alle (voorradige) artikelen die voor 14.00 zijn besteld (én betaald) nog de zelfde dag te verzenden. Dit betekend dat u, in de meeste gevallen, uw bestelling de volgende werkdag al in huis hebt. 
 
Maandag voor 14.00 uur besteld Dinsdag in huis
Dinsdag voor 14.00 uur besteld Woensdag in huis
Woensdag voor 14.00 uur besteld Donderdag in huis
Donderdag voor 14.00 uur besteld Vrijdag in huis
Vrijdag voor 14.00 uur besteld Zaterdag in huis

Uitzondering hierop zijn de artikelen met een transsport lengte langer dan 1.00m, voor deze artikelen geldt een termijn van 2 werkdagen.

Van elk artikel geven wij de voorraadstatus weer. Punctualiteit staat bij ons voorop en we doen ons best de voorraad zo actueel mogelijk te houden. Sommige producten hebben echter een hoge omloopsnelheid dus als u echt zeker wilt weten of het product op voorraad is raden wij u aan even contact met ons op te nemen.


Verzendkosten

Nederland
  • Bij besteding van € 50,- aan producten worden deze in Nederland GRATIS verzonden. Bij besteding onder € 50,- wordt er voor verzending € 5,- aan verzendkosten in rekening gebracht.
België
  • Bij besteding van € 75,- aan producten worden deze naar een adres in België GRATIS verzonden. Bij besteding onder € 75,- wordt er voor verzending naar België € 10,- aan verzendkosten in rekening gebracht.
Duitsland
  • Bij besteding van € 100,- aan producten worden deze naar een adres in Duitsland GRATIS verzonden. Bij besteding onder € 100,- wordt er voor verzending naar Duitsland € 10,- aan verzendkosten in rekening gebracht.
‚Äč
Wilt u een levering in een ander land dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen dan zullen wij de verzendkosten voor u berekenen.