Nieuws

De Vernieuwde FireLine nu leverbaar

De Vernieuwde FireLine nu leverbaar

De alom bekende FireLine van Berkley is nu nog beter dan deze al was, In 1996 kwam de Fireline voor het eerst op de markt en is sinds dien niet meer weg te denken uit de hengelsport.
FireLine is een "Thermal fused lijn" dit betekend dat de lijn door een speciale behandeling aanvoelt alsof deze uit 1 kern bestaat, de lijn is echter wel gevlochten uit 100% dyneema vezels, nadat deze lijn gevlochten is wordt de lijn verhit in een speciale oven zodat de vezels samensmelten, vandaar de naam FireLine.

De voordelen van de vernieuwde lijn te opzichte van de oude Fireline staan hieronder.

  • De lijn is nog gladder en soepeler
  • Doordat de lijn soepeler is heeft de de lijn veel betere werpeigenschappen
  • Sterk verbeterde Kleurcoating
  • Duurzamer en slijt vaster.
Fireline is momenteel in de onderstaande kleuren bj ons leverbaar.

FireLine Smoke: Allround in te zette lijn de dunnere maten worden veel gebruikt bij het feedervissen, de dikkere maten zijn geliefd bij roof en zeevissers.

FireLine Red: Zeer geliefd onder Roofvissers en Strandvissers, een zeer goed zichtbare lijn boven water en nauwelijks zichtbaar onder water.

FireLine Tracer Braid: Een lijn bestaande uit 2 kleuren, deze lijn is nog ronder dan bovenstaande kleuren, zeer geliefd bij de strandvissers onder ons, maar kan ook gebruikt worden bij het vissen met kunstaas.
 


« Terug naar overzicht