Nieuws

Meerval Producten

Meerval Producten


Doordat er steeds meer op meerval wordt gevist hebben wij ons meerval assortiment dit jaar uitgebreid met de producten van het merk Predox. Deze producten zijn goed inzetbaar tijdens een meerval vakantie in het buitenland, maar door het steeds groter worden van de meerval in eigen land ook hier goed te gebruiken.Hieronder een aantal van de artikelen die Predox levert. Om alle producten van Predox te bekijken klik dan op onze meerval producten pagina.

 

                  Predox Haken en Dreggen

De Predox Power Hook serie is geschikt voor zowel groot aas als voor het vissen met pellets. Afhankelijk van de aasvis/aas wordt de haakkeus bepaald. Wordt er gevist met b.v. karpertjes, dan wordt een takelmontage aanbevolen zoals die bekend is van het snoekvissen. Een enkele haak gaat in de lip, en afhankelijk van de grootte van de karper, een of twee dreggen onder in de vinnen. Vis je met pellets dan wordt een montage met een enkele haak aanbevolen.
 

                 Predox Rattlers

Deze ratels zijn op alle meervalonderlijnen te bevestigen en zorgen voor extra aantrekkingskracht. Je bevestigt ze door ze op de lijn te schuiven en te fixeren met rubberen stoppertjes.
 

Predox Bait Stoppers

Ontwikkeld voor het borgen van aasvissen of onderaan als stop voor de pellets.
 

 Predox Ball Bearing Swivels

Deze gelagerde wartels zijn speciaal ontworpen om het kinken van de lijn zoveel mogelijk tegen te gaan. De gelaste ringen zijn oersterk en breken niet uit. Leverbaar als wartel met twee gelaste ringen of als wartel met cross-lock snap.

Predox Rig Material

Een zeer sterk onderlijn materiaal welke uitstekend is voor het knopen van je eigen onderlijnen. Zeer soepel en rond gevlochten. De lijn heeft zeer weinig rek en is uitermate schuurbestendig!

 

Predox Meerval Dobbers

Deze schuifdobbers zijn goed zichtbaar op grote afstand. Ideaal voor het vissen met een levende aasvis of in combinatie met een boei. Er kunnen twee breeklichtjes in de dobber worden gestoken voor extra zichtbaarheid in het donker.
 


« Terug naar overzicht