Nieuws

Vrijwel volledig assortiment SOUL Karper artikelen

SOUL Karper Artikelen

Soul is al jaren een bekend merk bij vele karpervissers, ze maken vele soorten producten voor het vissen op karper zoals, tenten, stoelen en stretchers, molens, hengels, en verschillende soorten karper tassen. Wij hebben sinds kort vrijwel alle artikelen van het merk soul in onze winkel opgenomen dit betekend dat vrijwel alles uit voorraad leverbaar is, zowel online als bij ons in de winkel.

Piet Vogel

Vanaf september 2014 zijn Piet Vogel en SOUL een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij Piet de productontwikkeling voor zijn rekening zal nemen. Met ruim 35 jaar aan ervaring als karpervisser maar ook als echte innovator zal Piet al in 2015 zijn stempel drukken op het SOUL Pakket. Zo komt er een compleet nieuwe range bij die de naam Nero zal dragen. Deze range is van een echt topniveau en draagt dan ook Piet zijn handtekening. Daarnaast is Piet natuurlijk ook bezig met het fine-tunen van alle andere SOUL producten zodat ook deze weer helemaal up to date zijn. SOUL producten kenmerken zich in stijl, klasse en kwaliteit met als doel enkel die artikelen in de markt te zetten die zich, op één of meerdere van voornoemde punten, onderscheiden.

Nieuwe producten

Ook dit seizoen zijn er weer vele nieuwe producten van Soul uitgekomen waaronder diverse nieuwe hengels, molens, tassen, een weegschaal en nog veel meer.

Bekijk ons complete Soul assortiment of kom langs in de winkel om deze producten te bekijken.

 

 


« Terug naar overzicht