Hengelsportartikelen > Karper > Beetmelders > Beetmelderset Delphin Smart 4+1

Beetmelderset Delphin Smart 4+1

€ 94,99 

Productomschrijving

Een Hoogwaardige set elektronische beetmelders met ontvanger, waarmee je je duidelijk onderscheidt van de rest van de vissers. Kenmerkend is het ongewoon slanke ontwerp van de Beetmelders. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Delphin SMART betrouwbare beeldsignalering, of het nu gaat om geluid, licht of trillingen. De behuizing van de melders en de ontvanger is gemaakt van zeer sterk en duurzaam kunststof, wat bijdraagt ​​aan een lange levensduur. Voor maximale veiligheid tijdens het transport wordt de set geleverd in een praktische beschermkoffer.

De beetmelder wordt ingeschakeld door de V-knop aan de zijkant ingedrukt te houden. Hij beschikt over 5 verschillende volumeniveaus, waaronder de stille modus, waarbij de aanbeet alleen door licht wordt gesignaleerd. Het is ook mogelijk om naar wens een van de vier tonen (T-knop) en vier gevoeligheidsniveaus (S-knop) te selecteren. De beetmelder bewaart de geselecteerde instellingen in het geheugen en hoeft niet telkens opnieuw te worden ingesteld als hij wordt ingeschakeld. Een kleuren-LED gaat branden om u te waarschuwen voor de aanbeet en knippert gedurende de volgende 15 seconden na de aanbeet. Verder beschikt de beetmelder over gepositioneerde nachtdiodes, een antislipbed voor de hengel en een 2,5 mm ingang voor het aansluiten van een lichtindicator. De stroom wordt geleverd door een 1xA23 12V-batterij, die ondanks zijn minimalistische afmetingen wordt gekenmerkt door een uitstekende duurzaamheid. Een korte pieptoon waarschuwt u wanneer de batterijcapaciteit bijna op is.

De ontvanger  kenmerkt zich door betrouwbare signaalontvangst op een afstand van maximaal 140 meter (afhankelijk van het terrein). Met de knoppen is het mogelijk om een ​​van de 5e volumeniveaus (V-knop) en 4. verschillende signaaltonen (T-knop) te selecteren. Het is ook mogelijk om de tril- of stille modus te starten. De ontvanger slaat, net als het beetmelder, de geselecteerde instellingen op in het geheugen.  Na elke aanbeet knippert de LED continu gedurende 15 seconden. De ontvanger wordt gevoed door 3 AAA-batterijen van 1,5 V en als de capaciteit ervan laag is, wordt u gewaarschuwd door een constante korte pieptoon.
 
BEETALARM / functies:
- Waterbestendig
- 5 volumeniveaus (V-knop, inclusief stille modus)
- 4 verschillende signaaltonen (T-knop)
- 4 gevoeligheidsniveaus (S-knop)
- Slaat de geselecteerde instellingen op in het geheugen
- Geheugendiode
- knippert gedurende 15 sec. na de beet
- Indicatie batterij bijna leeg met een korte pieptoon
- Plaats nachtdiodes
- Antislip hengelkussen
- Ingang voor 2,5 mm jack
- Voeding 1xA23 12V batterij

​​​​​​ONTVANGER / functies:
- 5 volumeniveaus (V-knop, inclusief stille modus)
- 4 verschillende signaaltonen (T-knop)
- Trilmodus (in stille modus)
- 4 kleursignalerings-LED's
- Geselecteerde instellingen opgeslagen in het geheugen
- Laatste hapgeheugen (P-knop)
- Geheugen-LED - knippert continu gedurende 15 sec. na de beet
- Indicatie batterij bijna leeg door continue korte pieptonen
- Kitbereiktestmodus
- Bereik 140 m, afhankelijk van het terrein -
Voeding 3xAAA-batterij 1,5V 

Voorraad

Dit product is op voorraad

Verwachte levertijd

1-2 werkdagen