Hengelsportartikelen > Overige Hengelsport > Diversen Hengelsportartikelen > Onderwater camera WaterWolf Underwater Camera Kit UW 2.0

Onderwater camera WaterWolf Underwater Camera Kit UW 2.0

€ 129,99 

Productomschrijving

Na het ongelooflijke succes van de eerste twee Waterwolf versies, is deze onderwater-camera nu eindelijk weer leverbaar en ook nog verbeterd! Sinds de introductie van de WaterWolf zijn er al veel fantastische onderwaterfilms geschoten en weten we steeds beter hoe vissen zich onder water gedragen en reageren op ons (kunst)aas.

De nieuwe WaterWolf 2.0 versie heeft een verbeterde beeldkwaliteit van maar liefst 1080K, oftewel Full HD. De camera is waterdicht tot 100m en heeft nu ook een markeringsindicator voor 100% batterijlading. Daarnaast is hij nog schokbestendiger. De WaterWolf 2.0 komt in een robuuste CamoTech Green kleurige behuizing en heeft een anti-wobbling design voor uitermate rustig beeld. Je kunt hem bijvoorbeeld inzetten voor het trollen met kunstaas, werpen, dood-aasvissen of bij het karpervissen. Maar bijvoorbeeld ook om een toffe onderwaterfilm te maken van de release van jouw droomvangst. En na een lange sessie is er niets leuker dan nog even rustig de “onderwaterfilm” van die dag terug te kijken. Vaak genoeg zijn er toch meer dingen gebeurd dan je dacht. En van die zaken leer je veel. Zo kun je de volgende keer je aanbieding weer perfectioneren of die hotspot nog een paar keer trollend proberen. Topproduct uit Denemarken!

- Full HD 1080P-video
- Automatische witbalans
- Uitstekende prestaties bij weinig licht
- Waterdicht tot 100 meter
- Hoge schokbestendigheid
- Perfect voor zowel trollen als werpen
- Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken
- Super anti-wobling retrieve
- Tot 3,5 uur opnametijd
- CamoTech Green kleurige behuizing
- Maak ook de tofste onderwaterfilms!

 

Voorraad

Dit product is op voorraad

Verwachte levertijd

1-2 werkdagen