Hengelsportartikelen > Viskleding > Laarzen & Schoenen > Delphin Gator Schoenen

Delphin Gator Schoenen

€ 59,99 

Productomschrijving

Delphin GATOR-schoenen zijn ontworpen voor extreme expedities, vooral in de koudere tijden van het jaar.
De verhoogde rubberen rand van de zool reikt tot de hoogte van de enkels, waardoor lopen in plassen, gesmolten sneeuw en modder geen probleem is voor de GATOR schoenen. Bovendien is dit rubberen onderdeel zeer eenvoudig schoon te maken. Aan de achterkant van het rubberen gedeelte van de schoen zit een uitsteeksel, waardoor je de schoen zonder problemen kunt uittrekken.
Het bovenste gedeelte is gemaakt van een combinatie van duurzaam nylon en kunstleer. Deze materialen zijn bestand tegen slecht weer en zijn indien nodig gemakkelijk te impregneren. De tong van de schoen is op een hoogte van 17 cm genaaid, waardoor je je in zulke diepe, vochtige ruimtes korte tijd kunt bewegen.. De binnenkant van de schoen is gemaakt van comfortabel microfleece. Thermisch comfort wordt geboden door een laag van kunstmatige microvezel tussen de buitenste en binnenste lagen.
De zwarte en groene combinatie van materialen zal niet alleen gewaardeerd worden door vissers, maar ook door jagers, wandelaars en alle andere natuurliefhebbers. Ondanks de robuustheid zijn schoenen erg licht van gewicht, wat zeker van pas komt bij een langere wandeling. Schoenmaat 43 als voorbeeld weegt slecht 600 gram per schoen.

Selecteer uw maat:

Voorraad

Dit product is op voorraad

Verwachte levertijd

1-2 werkdagen