Hengelsportartikelen > Viskleding > Laarzen & Schoenen > Spirale Raw Terrain Boot

Spirale Raw Terrain Boot

€ 49,99 

Productomschrijving

De Spirale Hybride Winterlaarzen is een lichtgewicht en soepele halfhoge veterlaars met warme kunststof bontvoering. De laarzen zijn voorzien van een profielzool voor extra grip. Door de waterdichte zwarte onderschoen blijven uw voeten warm en droog, ook op een natte ondergrond. Ideaal bij sneeuwval, wandelingen over het strand of bij het vissen.
Waterdicht t/m de zwarte onderschoen, daarboven waterafstotend.

Spirale Hybride outdoor laarzen zijn licht en soepel. Deze outdoorlaarzen zijn comfortabel en hebben een fijne pasvorm.
De onderschoen van deze Spirale Hybride laarzen is waterdicht. De gripzool is een antislipzool.

Om het draagcomfort in de koude winterdagen te waarborgen, zijn deze Spirale Raw Terrain outdoor laarzen voorzien van een synthetische bontvoering zodat uw voeten ook tijdens koude nachten lekker warm blijven.
Met de vetersluiting kunt u de laarzen nog wat aantrekken.
Als u de Spirale Hybride outdoor laarzen in handen heeft dan zult u zich verbazen hoe licht deze eigenlijk aanvoelen.

Dit model Spirale Hybride outdoor laarzen is licht van gewicht en heeft een waterdichte onderschoen. Het is inzetbaar als snowboots maar ook als vislaarzen voor de hengelsport. Deze Spirale Hybride laarzen zijn multifunctioneel en kunnen ook worden gedragen gedurende de koude winterdagen. Wilt u in de winterdagen een bos- of strandwandeling maken? De Spirale Hybride is dan onmisbaar! De bontvoering zorgt voor de nodige isolatie. Doordat het gewicht tot het minimaal is gereduceerd, zult u deze Spirale laarzen ongetwijfeld als comfortabel ervaren.

 

Selecteer uw maat:

Voorraad

Dit product is op voorraad

Verwachte levertijd

1 tot 2 werkdagen