Nieuws

Vacature Winkelmedewerker

Vacature Winkelmedewerker

Ben jij een ijverige teamspeler met een klantgerichte houding? Ben je geïnteresseerd in hengelsport? En ben je flexibel? Dan is Hengelsport en Dierenspeciaalzaak Van der Niet op zoek naar jou! Voor onze winkel in Noordwijkerhout zoeken we een

Winkelmedewerker
voor 20 tot 24 uur per week


Als winkelmedewerker draai je volledig mee in onze winkel. Je helpt klanten en geeft hen advies. Je verdiept je hiervoor in ons assortiment. Verder zorg je dat de winkel op orde en netjes is. Dat betekent: schappen gevuld, producten geprijsd en een overzichtelijke, nette presentatie.
Je werkt op vaste dagen die we in overleg met jou afspreken.

Wat bieden wij?

Leuk en afwisselend werk in een klein, hecht team. We zoeken iemand voor 20 tot 24 uur per week. Het aantal uren kan in de toekomst nog uitgebreid worden. We bieden je een goed uurloon en 8% vakantiegeld.

Solliciteren

Zie jij deze baan wel zitten? Ben je klaar om de mouwen op te stropen? Stuur dan je cv en motivatiebrief per e-mail naar vanderniet@wvanderniet.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust. Bel ons op telefoonnummer 0252-372551 of stuur een e-mail. Of loop gewoon even bij ons binnen!

Over ons

Hengelsport en Dierenspeciaalzaak Van der Niet biedt al meer dan 80 jaar een zeer breed assortiment hengelsport- en dierenartikelen van diverse bekende merken. In Noordwijkerhout en in onze webshop


« Terug naar overzicht